Hoe weet je nu waar te beginnen?

Zo’n simpele vraag, maar soms zo lastig te beantwoorden…

Je kinderen betekenen alles voor je en met alle liefde doe je (bijna) alles voor ze. Dat snap ik! Maar hoe blijf je een leuke, relaxte moeder als er steeds aan alle kanten aan je getrokken wordt.

Waar blijft die ruimte om wat voor jezelf te doen?

Het probleem is dat je jezelf altijd op de laatste plek zet: Qua aandacht, energie, liefde. Je komt tijd tekort voor jezelf. Niet zo gek als je ziet wat je allemaal doet en waar je aan denkt.

Je voelt je snel schuldig en wil het graag goed doen voor iedereen om zo niemand teleur te stellen of tekort te doen... Voordat je het je realiseert heb je jezelf opnieuw weggecijferd. 

Het is echt tijd om jezelf op 1 te zetten, zodat je vanuit innerlijke rust jezelf en je gezin het beste kunt geven.

Lijkt het jou ook fijn om genoeg energie over te hebben om eindelijk te doen wat jij het liefst doet? Maar weet je niet waar te beginnen?

Jessica

Wat is belangrijk voor jou?

Kies voor het leven dat jij echt wilt waardoor je vol vertrouwen het beste uit jezelf haalt. Meer tijd voor jezelf maakt, zodat je balans in je leven krijgt en die leuke, relaxte moeder bent. 

Ik help je hier graag bij.

Tijdens de telefonische kennismaking bespreken we samen kort wat je hulpvraag is en of dit past bij hoe ik je kan ondersteunen. 

Ook kan je eventuele vragen stellen, bijvoorbeeld over de werkwijze of wat handig is om mee te nemen voor een afspraak.

Past Liefdevol Zelfleiderschap bij jou? Dan stuur ik je een intakeformulier toe en plannen we een uitgebreider intakegesprek hier in de praktijk. Online is dit ook mogelijk. Graag luister ik naar jouw verhaal en nemen we het intakeformulier door, zodat ik een compleet beeld krijg van je situatie.

Een van de eerste belangrijkste dingen vind ik het hebben van een wederzijdse klik. Daarbij is het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en door openheid en wederzijds vertrouwen jij je kan openstellen om te gaan ontdekken wat je echt vanuit je hart wilt.

Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is hiervoor nodig? Hoe kan ik jou daar het beste bij helpen. Dit alles doe ik in gezamenlijk overleg met jou om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op jouw levenspad.

Vervolgens gaan we in de volgende afspraak samen aan de slag met de doelen waar je graag aan wilt werken.

Samen aan de slag zodat jij de regie over je leven houdt!

Ben je benieuwd hoe je meer ruimte krijgt, waardoor je ontspant en vanzelf die moeder bent die je je kinderen gunt? Neem contact op >>

Inspiratiegids!