Liefdevolle zorg voor jezelf

Heb je last van je nek, schouders of rug? Of wil je lekker een moment voor jezelf om te ontspannen? Uit je hoofd en in je lijf zakken. Voelen hoe de spanning wegvloeit en je even niks hoeft.

Dan is een Gentle Balance Massage helemaal passend voor jou.

Hoe ontspan jij?

Even een moment voor jezelf. Het schiet er zo snel bij in. Altijd lijkt er weer wat van je te worden verwacht en voelt de druk vaak heel hoog om alles voor elkaar te krijgen. Weet dan dat je hier echt niet de enige in bent. Eerlijk gezegd herken ook ik die momenten wel. Dat ik merk dat ik eigenlijk maar aan het doorgaan ben en voordat ik het weet is de dag alweer om en plof ik ’s avonds moe op de bank. Balend als een stekker omdat ik weer niet even een momentje voor mezelf heb genomen, waardoor ik vervolgens om de kleinste dingen prikkelbaar reageer.

Want vaak zijn het juist die waardevolle rustmomenten die we niet pakken, omdat we vinden dat er eerst nog van alles gedaan moet worden. En als er dan misschien nog tijd over is we als beloning wel even zo’n rustmomentje hebben verdiend.

Wanneer ervaar jij complete rust?

Zelf ervaar ik diepe ontspanning tijdens een (hoofd)massage. Even niet na te hoeven denken. Pure aandacht voor mezelf. Mijn doel is jou zo’n heerlijk rustmoment te laten ervaren. Door zachte aanrakingen weg te laten zakken in een diepe ontspanning en zo volledig tot rust te komen.

De Gentle Balance Massage is een hele zachte, ontspannende massage voor het hoofd, nek, schouders en rug. Tijdens deze massage kun je heerlijk wegdromen en krijgt je lichaam en geest de rust die het verdient. Echt een moment dat alle aandacht helemaal voor jou is. Er wordt een combinatie gemaakt van Chinese acupressuur, wat zorgt voor het verbinden van de reflexen tussen de drukpunten, en Westerse massagetechnieken gericht op ontspanningsgrepen. Tijdens de massage blijft de onderkleding aan wat deze massage heel laagdrempelig maakt.

Het biedt nog veel meer…

Wie zich regelmatig laat masseren, zit letterlijk en figuurlijk beter in z’n vel. Een massage bevordert de geestelijke ontspanning en het lichamelijke welzijn. Maar er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen:

  • Een massage vermindert stress
  • Na een massage slaap je beter en dieper
  • Spieren worden soepeler
  • De gelukshormonen endorfine en oxytocine komen vrij
  • Je ademhaling komt tot rust
  • Een massage boost je immuunsysteem
  • Afvalstoffen worden afgevoerd
  • Een massage verbetert de bloedcirculatie
  • Na een massage heb je meer concentratie
  • Het is een manier om goed voor jezelf te zorgen

Wat anderen over de Gentle Balance Massage zeggen:

“De massage voelde heerlijk en professioneel aan. Liefdevol afgestemd en met alle aandacht. Het is echt een cadeau om even helemaal niets te hoeven en een heerlijke massage te ondergaan. Even geen gedachten, je lijf weer voelen en helemaal ontspannen zijn. Het deed me weer beseffen hoe belangrijk het is goed voor mezelf te zorgen.

Na de massage voelde ik me niet alleen ontspannen, maar ook meer gegrond en dichter bij mezelf. Ik heb me voorgenomen dat ik mezelf deze ervaring wil blijven gunnen. Je ziet me snel terug en zou het anderen ook aanraden om deze massage eens te ervaren!”

- Karin -

“Heel bijzonder......de aanraking was met aandacht, zachtheid en liefdevol, stroomde door mijn lijf. Ik had dit niet verwacht, omdat ik de onderkleding aan moest houden en mijn bovenlijf discreet steeds deels werd afgedekt. Er kwam een zalige rust over mij heen.

Het is fijne ervaring en ik zal zeker graag terugkomen en dit aanbevelen bij anderen.”

- Gonny -

“Aan alles is gedacht en de massage mocht van mij nog wel uren duren.

Wat mij specifiek hierin aansprak was het strelen van mijn haar. Dat is echt heerlijk!

Vooraf was ik veel aan het piekeren en had ik een vol hoofd. Het voelde na de massage alsof ik in de 7e hemel was, heel ontspannen en relaxed”.

- Tirza -

"Ik ben nog aan het nagenieten van de ontspannen avond bij Jessica, een echt kadootje. Van het begin tot het einde wordt alle tijd genomen voor een zo ontspannen mogelijke avond.

Voordat ik kwam had ik nekklachten/spanningshoofdpijn, na de massage was direct verlichting merkbaar. Verrassend vond ik het effect van het masseren van de oren en de schouders op de klachten in de nek/het hoofd.

Ik heb me erg welkom gevoeld, kortom een echte aanrader!"

- Femke -

Kom genieten van een heerlijke Gentle Balance Massage en laat je lekker in de watten leggen. Ervaar meer innerlijke rust en voel je energieker en opgeladen.

Tijdens de massage lig je op een heerlijke,  comfortabele massagetafel die kan worden aangepast aan jouw wensen. Er is airco en voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Duur: 1,5 uur (Dit is inclusief kort voorgesprek, de massage zelf en het rustig bijkomen van de massage met een kopje thee of glaasje water.)

Investering: 67 euro

Als je nog twijfelt of vragen hebt, mail of app mij dan gerust!

Ik denk graag met je mee. 

Liefdevolle groet,

Jessica

Inspiratiegids!