Ben je benieuwd wat anderen zeggen?

Lees hier ervaringen over mijn coaching en trainingen.

 

Is Reiki zweverig? Past het wel bij mij? Doet het wel iets en merk ik dat dan?

Een greep uit de vragen die ik had voordat ik bij jou kwam voor een eerste behandeling.

Inmiddels ben ik alweer heel wat behandelingen verder en telkens merk ik tijdens de behandeling dat er iets in mijn lichaam gebeurt, al is dat elke keer anders.

Elke keer is de gehele behandeling heel comfortabel en ontspannend. Het is niet grijpbaar, maar ook zeker niet zweverig. Dat komt mede door de fijne gesprekken die eraan vooraf gaan. Gewoon ‘down to earth’, aansluitend bij waar mijn behoeften liggen.

Je bent betrokken, humorvol en weet gedoseerd en met bewust gekozen woorden mij tot inzichten te laten komen. Ongemerkt ben je aan het coachen. Inmiddels maak ik veel bewuster keuzes in waar ik mijn energie in steek. De spagaat tussen werk en prive is er nog wel, maar veel minder. En wat is het fijn dat ik steeds duidelijker weet wat ik nu echt wil!

Of het nu gaat om het bereiken van een doel of gewoon voor een heerlijke ontspanning waarbij je lichaam een dosis energie krijgt, voor beide kan ik je van harte aanbevelen!

~ Susanne ~

 

De eerste woorden die bij mij opkomen als ik aan Jessica denk zijn, gevoelig en kwetsbaar op een heel zuiver en krachtig niveau. Ik ken niemand die zichzelf zo eerlijk kan neerzetten.

"What you see is what you get." Dat voelt voor mij als een verademing. In die zin dat ik mij ook kwetsbaar mag opstellen en dat ik mij daar niet voor hoef te schamen. Nee dat het juist een kracht is die de werkelijkheid laat zien.

Ik durf bij haar gewoon te ZIJN. Ik voel dat zij mij accepteert zoals ik ben. Daardoor durf ik mijn gevoelens met haar te delen.

~ Priscilla ~

 

Je hebt een erg vriendelijke, zachte en open houding waardoor ik me makkelijk kon openstellen. Door je houding, wijsheid, professionaliteit en fijne energie heb ik me helemaal over kunnen geven. Hierdoor is tijdens en de periode na de sessie veel losgekomen en losgelaten. Mede dankzij jou en de sessie zit ik weer goed in m’n vel.

Heel erg bedank voor alles!

~ Johan ~

 

Er was direct een klik, een lijntje, en herkenbaarheid in de manier waarop je mij benaderde. Door jouw open houding en je plezierige persoonlijkheid creëerde je snel een vertrouwenwekkende sfeer waardoor ons gesprek zonder veel moeite de gewenste diepgang kreeg. Dank je wel!

~ Rens ~

 

Na een heerlijke ontspannende Reikibehandeling een aantal maanden geleden( toen het nog kon i.v.m Corona), besloten om een traject aan te gaan bij Jessica.
Bij Jessica voelde ik me meteen veilig en vertrouwd.

Wat zo fijn was, toen mijn hulpvraag iets veranderde, was Jessica meteen professioneel en flexibel genoeg om daar op in te spelen met de daarbij behorende vleug humor. En dat siert haar enorm!
Ze heeft me fijne inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Ondanks dat ik niet lijfelijk in haar praktijkruimte kon zijn voelde het alsof we samen in één ruimte waren.

Kortom, zeker een aanrader om bij haar een consult of traject te volgen om een duidelijke verandering in je leven teweeg te brengen!!

~ Margareth ~

 

De behandelingen en de gesprekken die onderdeel zijn van een sessie zijn persoonlijk en vertrouwd en om die reden is het voor mij belangrijk dat er een klik is tussen de behandelaar en mijzelf!

Bij Jessica heb ik die klik zeker gevonden, vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen voelde het goed en vertrouwd. Jessica heeft een luisterend oor en stelt de juiste vraag op het goede moment en neemt tijd maar is ook bereid om iets van haarzelf te laten zien. Dat is bijzonder en helpt mij om meer toe te laten tijdens de reiki behandeling.

Op de een of andere manier heeft reiki een positief effect op mijn systeem en dat blijft bijzonder.

Ondertussen ben ik bewust bezig om frequent oefeningen te doen om meer te ontspannen en innerlijke rust te krijgen. Dat is een proces wat langzaam opgang komt en me goed doet. Jessica is mijn stok achter de deur want kan niet ontkennen dat ik het soms lastig vind en dit af en toe toch de focus verlies.

Ik ervaar Jessica als een professionele behandelaar die diverse disciplines en methodes beheerst waar mijn lichaam en geest baat bij heeft.

Tevens is Jessica gewoon een erg mooi en hartelijk mens met gevoel voor humor, die veel rust uitstraalt. Ik zou de praktijk van Jessica dan ook willen aanraden bij andere ouders maar ook zeker bij de papa’s!

~ Peter ~

 

Ik heb de afstandsbehandeling als zeer positief ervaren en ook de terugkoppeling was fijn. Alle informatie die ik terugkreeg van haar waren duidelijk en helder.

Ik zou het zeker aanraden om een behandeling bij haar te boeken. Ze weet de vinger goed te leggen op de zere plekken en kan je verder helpen met het thema of hulpvraag waar je voor bij haar komt.

~ Ingrid ~

 

Super bedankt voor je Holistische behandeling in combinatie met Reiki, heerlijk momentje voor mezelf. Je hebt zeker wat aangeraakt en kijk uit naar de vervolg behandeling.

Je bent een mooi en puur mens en vind dat je een prettige rust uitstraalt. Het voelt heel vertrouwd om mijn verhaal met je te delen.

Voor iedereen die dit leest: maak een afspraak met Jessica en ervaar het zelf!

~ Renate ~

 

Op zoek naar een manier om meer bij mezelf te komen en minder geleefd te worden, ben ik bij jou terecht gekomen.

De eerste reikibehandeling ging ik nieuwsgierig, open maar ook wel kritisch in. Ik had er veel over gelezen, maar was het niet te zweverig voor me??
Na die ene behandeling was ik al om. Het warme welkom, de hele ontspannen behandeling (die alleen daarom al fijn was), de wijze waarop je tijdens gesprekken luistert en vraagt met veel respect voor de ander, de rust en tijd die je neemt, maken dat het een hele fijne en bijzondere ervaring was.

Inmiddels ben ik meerdere keren bij je geweest en elke keer was het een hele andere beleving. Elke keer voelde ik me letterlijk een stukje lichter op weg naar huis.

Ik kan een behandeling van jou echt iedereen aanbevelen, al zou het alleen maar voor de ontspanning zijn…!! Al wat er meer voor je uitkomt is alleen maar mooi meegenomen.

~ Susanne ~

Tijdens het coachtraject wat ik bij Jessica heb gevolgd was ik direct enthousiast. De manier waarop dit werd aangepakt werkte voor mij erg fijn, doordat we samen eerst besproken hebben waar ik aan wilde werken en wat mijn verwachtingen waren. Tussendoor hebben we geëvalueerd en dit voelde heel fijn om zo mijn doel/verwachtingen goed voor ogen te houden.

Het voelde erg vertrouwd bij jou, niet oordelend en dat vind ik zo mooi aan jou. Je hebt ook humor en dat is erg fijn en zorgt ervoor dat het nuchter en luchtig blijft. Daarnaast ga je af op je intuïtie en kijk je wat op dat moment nodig is voor de sessie. Dit heeft regelmatig voor een verrassende aanpak gezorgd waar ik zelf nooit aan had gedacht en resulteerde in heldere inzichten waar ik verder mee kon.

De tips die ik van je heb gekregen zijn heel waardevol en hebben er ook voor gezorgd dat ik echt heb geleerd om beter mijn grenzen aan te geven, meer zelfliefde heb ontwikkeld en heb geleerd de regie in eigen handen te houden.

Voordat ik besloot mij op te geven voor het coachtraject had ik nog wel mijn twijfels vanwege de geld en de reistijd. Nu achteraf gezien ben ik zo blij dat ik het heb gedaan en zie ik het echt als een waardevolle investering die mij heel veel heeft gebracht.

Ik weet nu dat ik echt de regie in handen heb en wat ik voor mezelf kan doen om ook de regie terug te pakken wanneer dit nodig is. En dat ik het waard ben om die tijd en echte aandacht aan mezelf te besteden, omdat ik nu weet dat ik zo het beste voor mezelf zorg.

Dit coachtraject waar je doelgericht te werk gaat en zo op een liefdevolle manier goed voor jezelf leert zorgen zou ik zeker aan andere vrouwen aanraden. Doordat ik zelf nu heb ervaren hoe het is om zo te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat gun ik iedere andere vrouw ook.

Meer en meer zie ik mezelf als een zelfverzekerde vrouw en ben trots op mezelf!

Jessica, je bent een heel lief, meelevend persoon. Wanneer ik ergens tegenaan liep was het heel fijn dat jij me weer zo goed wist te helpen en daar was ik heel blij mee.

Dankjewel voor deze mooie groei die ik heb mogen ervaren.

~ Tirza ~

Het kwam voor mij wel op een juist moment. Ik heb mij de afgelopen tijd/periode weer teveel laten meeslepen in een hurricane.

Jij bent mede vandaag een helpend handje geweest om mij te stabiliseren en de juiste balans weer te zoeken en te vinden.

~ Anita ~

Gewoon ‘down to earth’, aansluitend bij waar mijn behoeften liggen.

Je bent betrokken, humorvol en weet gedoseerd en met bewust gekozen woorden mij tot inzichten te laten komen. Ongemerkt ben je aan het coachen.

Inmiddels maak ik veel bewuster keuzes in waar ik mijn energie in steek. De spagaat tussen werk en privé is er nog wel, maar veel minder. En wat is het fijn dat ik steeds duidelijker weet wat ik nu echt wil!

Of het nu gaat om het bereiken van een doel of gewoon voor een heerlijke ontspanning waarbij je lichaam een dosis energie krijgt, voor beide kan ik je van harte aanbevelen!

~ Susanne ~

De rust die je uitstraalt, jouw professionele houding geven mij het vertrouwen om mij totaal veilig te voelen tijdens een sessie. Het is voor mij daarom niet moeilijk om mij over te geven aan een fijne behandeling, of een goed coaching gesprek.

Dank je wel voor jouw positieve bijdrage in mijn leven!

~ Brigida ~

Jessica, je bent een heel lief, meelevend persoon. Wanneer ik ergens tegenaan liep was het heel fijn dat jij me weer zo goed wist te helpen en daar was ik heel blij mee.

Dankjewel voor deze mooie groei die ik heb mogen ervaren.

~ Tirza ~

Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond bij een afstandsbehandeling, dus liet ik het maar gebeuren.

Jessica sloeg meteen de spijker op zijn kop. Wij kennen elkaar niet en toch weet ze precies mijn zwakke plekken te benoemen. Ze wist waar mijn blokkades zaten en ging daar op afstand mee aan het werk. Zodat mijn energie weer kon gaat stromen.

Jessica is een liefdevol persoon die met veel liefde en passie en geduld alles uitlegt wat ze bij mij tegen is gekomen. 

Na de eerste behandeling heb ik nog 5 afstandsbehandelingen mogen ervaren. Ze geven mij een leidraad en een bevestiging van waar mijn lijf en hoofd om vraagt.
Én het is een heel fijn gevoel als je energie blijft stromen in alle delen van je lijf.

Reikibehandeling door Jessica zou ik zeker willen aanraden. Omdat je meer inzichten krijgt hoe je lijf en je hoofd werkt. En het een heel fijn gevoel is als blokkades in je lichaam worden opgeheven. En dat je energie weer mag gaan stromen.

~ Saskia ~

Door het volgen van de Reiki 1 cursus is het mij duidelijk geworden dat ik het fijn vind om meer tijd voor mezelf vrij te maken. Tevens heb ik gemerkt doordat ik geleerd heb om Reiki ook bij mezelf toe te passen dat dit zorgt voor meer rust in mijn leven, toename van energie en dat ik dichter bij mezelf ben gekomen, zodat ik ook keuzes kan maken die beter bij mij passen.

Door Reiki in combinatie met het inzetten van een intentie aan een bepaalde situatie te geven, merk ik dat dingen in beweging komen en ik daardoor zelf ook in beweging kom. Het is fijn om zo weer te kunnen groeien in mijn eigen persoonlijke proces.

Mijn zoon vindt mij ook rustiger geworden sinds ik mezelf ben gaan behandelen met Reiki.

Het handboek wat tijdens de cursus wordt overhandigd is fijn om in terug te kunnen kijken, vooral met de foto’s die daarin staan vermeld.

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan andere vrouwen omdat het een verrijking is voor en van jezelf/zelfliefde.

~ Tirza ~

De reikicursus heeft mij opgeleverd dat het waard ben om tijd in mezelf te investeren en liefdevol naar mezelf te mogen zijn. Het me energie geeft en ik meer van mezelf ben gaan houden.

Tijdens de cursus was er een fijne verdeling tussen de theorie- en praktijkgedeeltes, waarbij het verstrekte handboek ook een mooi naslagwerk is wat fijne handvatten geeft om thuis zelf mee aan de slag te kunnen.

De manier waarop de cursus werd gegeven heb ik als heel fijn ervaren door de fijne en rustige uitstraling en stem van Jessica. Ze geeft goed advies, heeft aandacht voor de cliënt, het voelde heel vertrouwd en ook laat ze op het juiste moment de actie bij de persoon zelf. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Voordat ik aan de reikicursus begon had ik geen specifieke verwachtingen. Het goede gevoel wat ik had werd versterkt door de informatiebrief waarin stond uitgelegd wat Reiki is en voor mij zou kunnen betekenen. Ben zo blij met wat het mij gebracht heeft en zou deze cursus zeker aan andere vrouwen aanbevelen omdat het zo fijn is om liefdevol voor en met jezelf bezig te zijn.

~ Kirsten ~

Ook een recensie achterlaten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen?

Door jouw verhaal kan een andere moeder besluiten om ook de stap te nemen om voor zichzelf te kiezen – en zo een leuke, relaxte moeder te zijn!

Alvast hartelijk dank!

  • Waar liep je voornamelijk tegenaan voordat je bij me kwam?
  • Wat heeft je het meest geholpen en welke inzichten heeft dit je opgeleverd?
  • Waarom zou je een ander aanraden om met mij te gaan werken?
Ervaring delen